Over Gerlin Hamming

Met een achtergrond in interieurstyling, ruimtelijk ontwerp en een passie voor schrijven, voel ik mij in eerste plaats een Concept-designer. Sterk geboeid door conceptueel denken en een interesse in belevingsvormgeving. Ik vind het belangrijk om te vertrekken vanuit een verhaal, concept of opdracht, om vervolgens te zoeken naar onderliggende relaties en kwaliteiten. De verbeelding, kunnen plaatsen in, en het denken is iets wat steeds terug komt in het proces.

Ik zoek in alles, in ontwerpen maar ook in het dagelijks leven, naar een zekere diepgang, hierin zal een filosofische kijk een rol spelen, maar ook creativiteit en het out of the box denken komt vaak van toepassing. Het woord zweverig wil ik hierin vermijden, maar ik werk wel veel vanuit gevoel en intuïtie. Ik word graag geïnspireerd door alles om mij heen en ben een erg gefocust en gedreven persoon.

In de praktijk werk ik het liefst alleen maar ik vind het prettig dat ik op mensen terug kan vallen voor feedback en een frisse kijk. Een open werksfeer werkt voor mij stimulerend, en goed contact met anderen motiveert mij in mijn werk tempo.

 

 

——————————————————

Curriculum Vitae

Gallery

Cliënten